• Susan Visser

Gecertificeerd implementatiepartner

Meer gedaan, minder gedoe. Dat is het motto van Teamleader CRM en dat sluit helemaal aan bij wat ik van een goede tool verwacht. Het hele proces van allereerste contact met een lead tot aan de betaalde factuur kun je simpeler én effectiever organiseren met behulp van Teamleader CRM. Hoe je dat kunt doen, daar help ik je graag bij.


Hoe je werkt en dat je daarbij gebruik maakt van slimme hulpmiddelen bepaalt volgens mij een groot deel van het resultaat. Daarnaast kun je nog meer voordeel behalen als de gebruikte systemen goed zijn ingericht voor jouw processen.


Ik ben heel blij dat ik door Teamleader CRM erkend ben als gecertificeerd implementatiepartner.

#teamleaderCRM #partnership

06-42537424

Hanzeplein 11-27, 8017 JD, Zwolle

KvK 73979929

©2019 door Zeker Susan. Met trots gemaakt met Wix.com

BTW NL001465525B20